Uw letselschade advocaat in Schiedam

Letselschade is letsel waar een ander aansprakelijk voor is. Een verkeersongeval of een arbeidsongeval kan dergelijk letsel veroorzaken, maar ook een gewelds- of zedendelict kan voor letselschade zorgen. U kunt vaak een schadevergoeding krijgen voor de materiële schade, zoals medische kosten, reiskosten en misgelopen inkomsten. Daarnaast kunt u ook voor psychische schade, het leed dat u heeft ervaren, een vergoeding krijgen in de vorm van smartengeld. Solstad Advocaten kan u in Schiedam en in de omgeving van Schiedam ondersteunen bij uw schadezaak. U staat er niet alleen voor: wij kunnen u op deskundige wijze juridisch bijstaan. Door onze jarenlange ervaring als letselschade advocaat in de regio Schiedam hebben wij de juiste kennis en kunde in huis om te zorgen dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Schadeposten bij een letselschade zaak

Wij kunnen voor u verschillende soorten schade verhalen bij de aansprakelijke partij. Denk niet alleen aan medische kosten, maar ook aan extra reiskosten die u heeft gemaakt omdat u niet kon autorijden of fietsen, of kosten die u heeft gemaakt omdat u hulp nodig had in het huishouden. Daarnaast kunt u misschien voor een bepaalde periode niet of minder werken. Ook dit kan meegenomen worden als schadepost; u bent immers inkomsten misgelopen. Wij hebben als letselschade advocaat veel ervaring met het verhalen van letsel.

Contact met uw letselschade advocaat

Bent u slachtoffer van letselschade? Neem dan altijd een gekwalificeerde letselschade advocaat in de arm. In de regio Schiedam staan wij u graag bij. Wilt u meer weten over onze diensten? Of wilt u weten welke mogelijkheden uw schadezaak heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons direct bereiken via 010 422 24 25 of stel uw vraag via ons contactformulier. Een van onze medewerkers zal uw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.