Juridische hulp na een medische fout

Heeft u letsel opgelopen door een medische fout? Een medische misser kan ontstaan door een verkeerde diagnose, onjuiste medicatie of een fout tijdens een operatie. Hierdoor kunt u te lang met klachten blijven doorlopen, infecties oplopen, nare bijwerkingen krijgen of er kan zelfs sprake zijn van onherstelbaar letsel. Allereerst wilt u natuurlijk weten of er mogelijkheden zijn om de medische fout te herstellen, maar soms is dat niet mogelijk. Solstad Advocaten kan u als letselschade advocaat helpen om een schadevergoeding te verkrijgen bij letselschade na een medische fout. Wij zijn bekend met de procedure en werken samen met medisch adviseurs.

Schakel een specialist in

Het is moeilijk om zelf een schadezaak op te zetten tegen een ziekenhuis. U heeft zelf waarschijnlijk geen kennis en kunde om goed voor uzelf op te kunnen treden, terwijl verzekeraars van ziekenhuizen zeer ervaren zijn in de omgang met dit soort zaken. Schakel daarom altijd de hulp in van een gespecialiseerde letselschade advocaat die u kan bijstaan in het proces. Wij kunnen u in Rotterdam en in de wijde omgeving van Rotterdam op deskundige wijze bijstaan. Wij zorgen ervoor dat u uw recht krijgt.

Medische fout vaststellen

Het is niet altijd eenvoudig om vast te stellen of er sprake is van een medische fout. We moeten daarom zoveel mogelijk informatie verzamelen over de gebeurtenissen en vaststellen wat de schade is. Hieronder vallen onder andere medische kosten, misgelopen inkomsten en reiskosten. Letsel kan zowel van fysieke als psychische aard zijn. Voor deze laatste vorm kan een vergoeding in de vorm van smartengeld worden bedongen.

Wacht nooit te lang met het inschakelen van een letselschadespecialist. Hoe langer u wacht, hoe moeilijker het wordt om de fout vast te stellen en te achterhalen. Wij staan in de regio Rotterdam voor u klaar om u juridisch bij te staan na een medische fout.