Hulp bij letselschade in Dordrecht

Woont u in Dordrecht of in de omgeving van Dordrecht en heeft u letselschade opgelopen door een ongeval op het werk of in het verkeer? Ook een geweldsdelict kan letselschade veroorzaken. Als een ander aansprakelijk is voor uw letsel, kunt u de schade verhalen in de vorm van een letselschadevergoeding. Solstad Advocaten is uw deskundige letselschade advocaat in Dordrecht en omstreken en staat u graag juridisch bij.

Schade verhalen in Dordrecht

Er zijn veel verschillende soorten schade die u kunt verhalen. U kunt hierbij denken aan medische kosten, reiskosten, kosten voor huishoudelijke hulp en misgelopen inkomsten. Ook immateriële schade, zoals pijn of leed, kan worden verhaald. Dit gebeurt in de vorm van smartengeld. Wij kunnen u als ervaren letselschade advocaat op deskundige wijze bijstaan in uw schadezaak. Wij hebben veel ervaring met het verhalen van letselschade. Wij hebben de juiste kennis en kunde in huis om te zorgen dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft! Bovendien werken we samen met medisch adviseurs, die ons helpen bij het vaststellen van uw letsel en de (mogelijke) gevolgen daarvan.

Contact met uw letselschade advocaat

Heeft u letselschade? Schakel dan zo snel mogelijk een advocaat in. Hoe sneller u handelt, des te hoger de slagingskans. Wilt u meer weten over onze diensten? Of wilt u weten welke mogelijkheden uw schadezaak in Dordrecht heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons direct bereiken via 010 422 24 25 of stel uw vraag via ons contactformulier. Een van onze medewerkers zal uw vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.