De letselschade advocaten van Solstad

Ons kantoor is opgericht door Helge Solstad, die sinds 1989 als advocaat werkzaam is. Van het begin af aan heeft ons advocatenkantoor zich beziggehouden met rechtshulp aan slachtoffers van ongevallen. Daarbij is specifiek de keuze gemaakt om uitsluitend voor slachtoffers op te treden. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers.

De gedachte bij ons letselschade advocatenkantoor is dat specialisatie de kwaliteit van de dienstverlening ten goede komt. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. Mr. Helge Solstad is bovendien aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de vereniging van letselschadeadvocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, de ASP, en de vereniging voor letselschade advocaten, de LSA. Wij houden onze kennis altijd up-to-date.

Werkzaam als letselschade advocaat in Rotterdam

Wij zijn werkzaam in Rotterdam en in de wijde omgeving van Rotterdam. Een deel van onze zaken is grensoverschrijdend. Onze advocaten onderhouden contacten met internationale organisaties. Hierdoor hebben wij inzicht in de wijze waarop in andere landen met aansprakelijkheidsrecht en personenschade wordt omgegaan.

Samenwerking met medisch adviseurs

Een goede en effectieve dienstverlening in letselschadezaken wordt bevorderd door voldoende medische kennis. Wij werken daarom samen met medisch adviseurs met diverse achtergronden. Hierdoor kunnen we als advocatenkantoor optimaal overleg plegen over het letsel en de gevolgen daarvan. Hierdoor zijn wij weer beter in staat om de hoogte van smartengeld of een schadeclaim te bepalen.

LSA logo ASP logo WAA logo LANGZS logo