Specialistische hulp bij schade na een verkeersongeval

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval? Als u hieraan letsel heeft overgehouden, kunt u in aanmerking komen voor een schadevergoeding. Bij letselschade gaat het om schade die is ontstaan door toedoen van een ander. Toch is het niet altijd even makkelijk om de aansprakelijkheid vast te stellen. Een ervaren letselschade advocaat kan u hierbij helpen. Solstad Advocaten heeft in de regio Rotterdam veel ervaring met het afhandelen van schadezaken na verkeersongevallen en kan u daarom deskundig bijstaan. Wij werken bovendien samen met medisch adviseurs om de impact en de gevolgen van de schade beter in te kunnen schatten.

Een whiplash na een ongeluk

Een veelvoorkomende vorm van letsel na een ongeval in het verkeer is een whiplash. Een whiplash is vaak het gevolg van een korte, snelle en onnatuurlijk beweging van uw nek na een kop-staartbotsing. Deze aandoening is lastig vast te stellen en daarom ook moeilijk te verhalen. Wij hebben hier veel ervaring mee en kunnen u op de juiste manier bijstaan. Bij het vermoeden van een whiplash is het verstandig om zo snel mogelijk professionele hulp te zoeken. Dit versnelt de afwikkeling van de schadezaak en vergroot de kansen op een positieve uitkomst.

Schade na een verkeersongeval

Er zijn veel verschillende soorten schade die u kunt claimen na een verkeersongeval. Denk hierbij aan bijvoorbeeld extra medische kosten, reiskosten, kosten voor huishoudelijke hulp of misgelopen inkomsten en pensioenopbouw. Ook psychische schade kan worden vergoed: een ongeluk heeft vaak immers een grote impact. Het zogeheten smartengeld dat u hiervoor kunt krijgen vergoedt emotionele schade die een ongeval teweeg heeft gebracht of wellicht nog zal brengen. Wilt u weten of uw schade in aanmerking komt voor een vergoeding? Schakel onze specialisten in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam in voor een deskundige afhandeling van uw schadezaak. Neem vrijblijvend contact met onze advocaten op.