Letselschade advocaat nodig in Vlaardingen?

Bent u onlangs het slachtoffer geworden van letselschade? Letselschade kan op veel verschillende manieren ontstaan. De meest voorkomende oorzaak is een ongeval in het verkeer of op het werk. U doet er goed aan om in een dergelijk geval een deskundige letselschade advocaat in de arm te nemen. Hij of zij kan u juridisch bijstaan in uw schadezaak. Solstad Advocaten heeft de kennis en kunde in huis om u op de juiste wijze te ondersteunen. In Vlaardingen en in de omgeving van Vlaardingen hebben we al 24 jaar ervaring met het afhandelen van dergelijke zaken. Bovendien zijn wij lid van de specialisatieverenigingen LSA en ASP. Dit geeft u de garantie dat wij de kwaliteit leveren die u mag verwachten.

Schadeclaim indienen bij letselschade

Voor het verkrijgen van een schadevergoeding dient u een schadeclaim in te dienen. Dit is geen eenvoudige procedure en daarom is het altijd verstandig om een specialist in te schakelen die u hierbij kan helpen. Wij helpen u hier graag bij. Bovendien komen de kosten voor juridische bijstand ook voor rekening van de aansprakelijke partij. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de kosten. U kunt medische kosten, extra gemaakte reiskosten, misgelopen inkomsten en meer claimen. Samen met onze medisch adviseurs bekijken we wat er geclaimd kan worden en hoe hoog de schadeclaim moet zijn. Naast materiële schade kan ook immateriële schade vergoed worden. Denk hierbij aan pijn, leed of blijvende littekens.

Contact met uw advocaat in Vlaardingen

Woont u in de regio Vlaardingen en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een schadeclaim? Neem dan vrijblijvend contact op met uw letselschade advocaat van Solstad. Bij ons kunt u altijd een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend eerste adviesgesprek. Bel direct via 010 422 24 25 of stel uw vraag via ons contactformulier. Een van onze medewerkers zal uw vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.