Vergoeding na letselschade berekenen

Wanneer u letselschade heeft en hiervoor de vergoeding voor wilt gaan uitrekenen, komt u er al snel achter dat dit geen makkelijke zaak is. Toch is dit wel heel belangrijk om goed te doen! Door letselschade moet u misschien behoorlijke kosten maken of loopt u inkomsten mis doordat u tijdelijk of helemaal niet meer kunt werken. Op hoeveel vergoeding heeft u recht? Met welke schadeposten moet u rekening houden? Welke kosten komen er in de toekomst nog allemaal? Dit soort vragen zijn lastig te beantwoorden. Een schadespecialist kan u hierbij helpen.

Hoe letselschade vergoeding berekenen?

Het berekenen van letselschadevergoeding is niet een eenvoudige rekensom. Er moet gekeken worden naar wat u zou hebben verdiend tot aan uw pensioen, zonder dat u letselschade had gehad. Konden er eventuele loonsverhogingen zijn geweest of een bonus? Wellicht kunt u misschien nu niet meer verder studeren en kunt u daarom niet meer in een hogere salarisschaal terecht komen. Een gespecialiseerd bureau kan hier een berekening van maken voor u.

Berekening letselschade vergoeding uitbesteden

Laat een bureau dit ook doen voor u. Vaak worden de financiële consequenties van letselschade onderschat of zelfs over het hoofd gezien. Het gaat dikwijls om niet direct om grote bedragen, maar wanneer deze berekend worden voor tientallen jaren dan gaat het wel om grote bedragen. Daarom is het dus van belang om een goed schadevergoeding rapport op te laten stellen.
Naast dat de berekeningen van de schadevergoeding specialist goed zijn voor uw schadevergoeding, versterkt het ook de bewijspositie. Een partijgetuige samen met een schadevergoeding berekening door een specialist heeft volledige bewijskracht in een rechtszaak.

Voor letselschadevergoeding in Rotterdam kunt u een afspraak maken met een van onze ervaren letselschade advocaten. Neem hiervoor contact op via 010-4222425 of vul het contactformulier in.

Terug naar het overzicht